Paikallinen toiminta

Löydät meitä Sammontalossa, osoitteella Rantatie 2, 49900, Virolahti.

Järjestämme säännöllisesti toimintaa (kurssit, liikuntaryhmät, seminaarit ja muut hyvinvointi palvelut) Virolahdella, sekä muualla Kymenlaaksossa.

Pyydä tapahtumaa, ryhmää tai valmennusta

Jos sinulla on toiveita, mitkä eivät löydy tästä, voit tietenkin ehdottaa meille uusia kursseja, pyydä järjestämään tapahtumat/kurssit, jos sinulla on ryhmä, tai pyydä sekä ryhmä- että henkilökohtaista valmennusta.

Olemme tehneet yhteystyötä mm. Haminan Kansalaisopiston, erinäisin paikkalisin yhdistyksiin, sekä kouluihin kanssa.

 

Yksityis tai ryhmävalmennus

Valmennukset on mahdollista suorita sekä Sammontalossa kuntosalissa tai yksityisvalmennus huoneella, kotikäynnillä, tai sovitusti muuissa tiloissa. Lisätietoja sivulla Valmennus  tai jos olet valmis heti aloittamaan, vilkaise vaikka valmiit 4kk kestävät Personal Training paketit (yksilövalmennukset alk. 59€/kk, ryhmävalmennukset alk. 29€/kk)

Ryhmä harjoittelua

Tarjoamme laadukasta ja monipuolista valikoima liikunta ja keho-mieli harjoittelua. Sivulla Valitse kurssiasi pääset katsomaan kaikki avoimet tapahtumat. Tai voit käyttää oikealla oleva taulukko jos haluat rajaa hakutuloksia vain tietyn paikakunnaan.

Kurssit ja luennot

Järjestämme kursseja ja luentoja eri aiheista (pääasiassa Suomessa ja Italiassa). Aiheena Toiminnallinen ajattelutapa (lisää tietoja englanninkielisella sivulla What is the Functional Mindset?), tieteen ja kriittisen ajattelun käyttäminen arkielämän parantamisessa, käytännölliset sovellukset tietyn tavoitteesen (esim. painopudotus, uuden kieleen oppiminen, työn tai ajan käytön optimisointi, onnellisuus, stressi hallinta), mutta myös enemmän kulttuurallisia aiheita, minkä tavoitteina on tutustua syvemmin ymmärtämisen maailmaan ja ihmiseen itseensä.

Ota yhteyttä osoitteseen [email protected] kertomaalla mihin olen kiinnostunut ja alueesi, jos tahdot että sinulle imoitetaan tulevat tapahtumat.