Kurssit ja luennot

Järjestämme kursseja ja luentoja eri aiheista (pääasiassa Suomessa ja Italiassa). Aiheena Toiminnallinen ajattelutapa (Functional Mindset), tieteen ja kriittisen ajattelun käyttäminen arkielämän parantamisessa, käytännölliset sovellukset tietyn tavoitteesen (esim. painopudotus, uuden kieleen oppiminen, työn tai ajan käytön optimisointi, onnellisuus, stressi hallinta), mutta myös enemmän kulttuurallisia aiheita, minkä tavoitteina on tutustua syvemmin ymmärtämisen maailmaan ja ihmiseen itseensä.

Tulevat tapahtumat

Ota yhteyttä osoitteseen [email protected] kertomaalla mihin olen kiinnostunut ja alueesi, jos tahdot että sinulle imoitetaan tulevat tapahtumat.

Viimeiset tapahtumat

Opi muistamaan, muista oppimasi! — Hamina, 5.2.2015 alkaen

Hyvä muisti ei ole synnynnäinen, vaan oikean strategian tulos. Muistaa ulkoa numerosarjoja tai listoja, joissa voi olla jopa kymmeniä asioita on mahdollista ja helppoa, jos tietää oikeat keinot. Kurssilla opitaan perusasioita miten muisti toimii, kuinka pidät aivosi tehokkaana ja terveenä, miten opiskelet nopeasti ja miten muistat aina kerran oppimasi. Opitaan myös miten vanhat huonot tavat voidaan unohtaa ja muuttaa onnistuineesti. Kurssipäivät ovat 5.2. , 12.2. , 19.2. , 5.3. , 12.3. , 19.3.

Keskiviikkoisin klo 18.00-19:30 Alkaen 05.02.2015 Kesto 6vk Hinta: 30€ Opetuspaikka: Haminan kirjasto, Kaspersali: Rautatienkatu 8, 49400 Hamina Ilmoittaituminen: Haminan Kansalaisopistoon Maksimiopiskeljamäärä: 20

Oppimisen salaisuudet ja miten oppia uutta kieltä — Luento Virolahdella

Jokaisen tulee oppia jossakin vaiheessa jotakin, mutta usein on niin että kukaan ei ole kertonut meille, miten oppiminen toimii, ja miten voimme oppia tehokkaasti. Aiheina ovat: oppimisen askeleet, strategiat, motivointi, suunnittelu, jne. Sopii opiskelijoille, opettajille, sekä kaikille jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään oppimista. Luennon loppuosalla käydään läpi esimerkkinä tarkemmin kielten oppimista, koska siinä on periaatteessa kaikki oppimisen vaikeat osapuolet, ja miten niitä voi ohittaa

Ti 04.03.2014 Rajasali Itätie 1, 49900 Virolahti klo 18.00 Hinta 10€

Tiede ja arkielämä — Luento Virolahdella

Tiede on tärkeää, arvostettua ja tärkeä osa meidän kulttuuria. Valitettavasti hyvin usein ymmärrämme vähän siitä, mitä tiede oikeasti on, ja kuinka se toimii. Väärinkäsitykset ovat hyvin yleisiä ja tämä voi estää meitä ymmärtämästä tieteellisiä näkökulmia, tieteellisten tulosten tulkintaa ja niistä hyötymistä meidän arkielämässä Onko tiede «totta»? Pitäisikö siihen uskoa? Miten «tulkita» tieteellisiä tutkimuksia, joista kuulet median välityksellä? Kuinka oppia erottamaan virheet/valheet markkinoinnista? Miten tiede suhtatuu filosofiaan tai uskontoon? Voiko sen vastata «lopullisiin kysymyksiin» tai kertoa meille asioista kuten moraalista tai elämän tarkoituksesta? Nämä ja muut ajatukset tieteestä ja sen tarkoituksesta.

Ti 25.03.2014 Rajasali Itätie 1, 49900 Virolahti klo 18.00 Hinta 10€