Oppimisvalmennus

Kun meillä on vaikeuksia oppia, usein meitä neuvotaan tekemään lisää, lukemaan uudelleen ja uudellen, uskomaan itseemme, kokeilemaan uudestaan. Tämä valitettavasti toimii hyvin epätehokkaasti, sen lisäksi että se on turhauttavaa ja lisää harhaluuloja ja vääriä uskomuksia. Totuus on että meidän ei tarvitsee opiskella lisää, vaan meidän tarvitsee opiskella paremmin. Oppimisvalmentaja autaa sinua ymmärtämään oppimisen periaatteita, sekä tarjoa sinulle tehokkaat työkalut ja strategiat onnistumista varten.

Työme tässä alueessa, niin kuin muissa minun toiminnassa, seuraa Toiminnallinen Ajattelutapa, mikä tarkoittaa että se erottaa todelliset faktat harhaluuloista. Teemme parhaamme tarjoaakseen asiakkaallemme työkalut, menetelmät ja neuvot mitkä perustuvat nykytieteeseen, eikä omiin mielipiteisiin tai uskomuksiin, jotta tutkimukset olisivat todistautuneet vääriksi.

Valmennus voit pyydä itselle tai ryhmille. Yksityisvalmennuksen lisäksi on mahdollista jäjrestää ryhmille valmiit kurssit, jossa esitellään tehokkaan oppimisen periaattet. Tällä hetkellä valmiit kurssit:

Opi oppimaan

Jokaisen tulee oppia jossakin vaiheessa jotakin , mutta usein on niin, että kukaan ei ole kertonut meille, miten oppiminen toimii, ja miten voimme oppia tehokkaasti. Aiheina ovat: oppimisen askeleet, strategiat, motivointi, suunnittelu jne. Sopii opiskelijoille, opettajille ja kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään oppimisesta. Ymmärtämällä miten meidän aivot toimivat ja miten oppiminen tapahtuu, näin ollen voimme tehostaa huomattavasti meidän oman oppimisen tuloksia.

Mnemonikka, muistitekniikat, muistin parantaminen

Hyvä muisti ei ole synnynnäinen, vaan oikean strategian tulos. Voit pyytä koulutusta erinlaisiin muistiteknikkoihin tai saadaksenne tietoja siitä, miten voit pitää muistiasi kunnossa.

Kielten oppiminen

Onko olemassa parempia keinoja, työkaluja, strategioita tai tekniikoita, joita voisi käyttää niin, että kielen oppiminen olisi nopeampaa, tehokkaampaa ja tyydyttävämpää? Kursilla keskustellaan siitä, miten voisit käyttää oppimisen periaatteita omaan opiskeluusi.

Toiminnallinen Ajattelutapa

Valmennuksemme  perustuvat tieteelliseen ymmärtämiseen ihmisten luoneista, sekä itensä tuntemisen avuin. Uskomme, että usein epäonnistumme, koska meidän on vaikeaa tunnistaa meidän inhimilliset fysiologiset tai psykologiset rajat, sekä tuntea ihmisaivojen todellista luonnetta ja tarkoitusta. Ymmärtämällä näitä elämän kiemuroita voimme olla oikeasti vapaita, ja löytää sen, mitä me oikeasti etsimme.

Tärkein työkalumme, ja parhaan onnistumisen avain, on Toiminnallinen Ajattelutapa. Se on itseasiassa aika yksinkertainen periaate: sen sijaan, että toistaisi tuttuja asioita, joita on tottunut tekemään, pysähdy ja mieti, avoinmielisesti ja kriittisesti, onko se paras mahdollinen vaihtoehto? Pelkästään tämä, ja strategian arvot ja kriittisen ajattelun käytön ymmärtäminen voi antaa meille odottamattomat uudet mahdollisuudet.

Löydät lisätietoja Toiminnallisesta Ajattalutavasta englanninkielisellä sivulla What is the Functional Mindset?