Personal Training – Kuntovalmennus

Personal training tarkoittaa henkilökohtaista kuntovalmennusta. Palvelu on toki mahdollista pyydä pienelle ryhmällekin (useasti esim. pariskunta tai kaksi kaverit yhdessä).

Henkilökohtaisella ohjauksella varmistat että liikuntasuunnitelmasi on laadukas, tuloksellinen ja turvallinen.

Tavoitteena voi olla mm.:

  • terveyden edistäminen
  • urheilusuorituksen parantaminen
  • painonpudotus ja kiinteytys
  • lihasmassankehittäminen
  • oman urheilun lajinmukaisuuteen painottuvia treenejä
  • voiman, liikkuvuuden ja kestävyyden parantaminen

Oletko  valmis heti lähtemään treenamaan? Vilkaise vaikka valmiit 4kk kestävät Personal Training paketit (yksilövalmennukset alk. 59€/kk, ryhmävalmennukset alk. 29€/kk)

Valmennuksemme  perustuvat tieteelliseen ymmärtämiseen ihmisten luoneista, sekä itensä tuntemisen avuin. Uskomme, että usein epäonnistumme, koska meidän on vaikeaa tunnistaa meidän inhimilliset fysiologiset tai psykologiset rajat, sekä tuntea ihmisaivojen todellista luonnetta ja tarkoitusta. Ymmärtämällä näitä elämän kiemuroita voimme olla oikeasti vapaita, ja löytää sen, mitä me oikeasti etsimme.

Tärkein työkalumme, ja parhaan onnistumisen avain, on Toiminnallinen Ajattelutapa. Se on itseasiassa aika yksinkertainen periaate: sen sijaan, että toistaisi tuttuja asioita, joita on tottunut tekemään, pysähdy ja mieti, avoinmielisesti ja kriittisesti, onko se paras mahdollinen vaihtoehto? Pelkästään tämä, ja strategian arvot ja kriittisen ajattelun käytön ymmärtäminen voi antaa meille odottamattomat uudet mahdollisuudet.

Löydät lisätietoja Toiminnallisesta Ajattalutavasta englanninkielisellä sivulla What is the Functional Mindset?