Valitse kurssiasi

Ryhmäliikunta tai keho-mieli valmennus ryhmille

Sivua päivitetään aina kuin uudet tapahtumat käynnistivät. Uudet tapahtumat myös ilmoitetaan Facebook sivulla. Tykkää sivusta, jos haluat saada päivityksiä uusista tapahtumista tai mahdollisista muutoksista.

Löydät ilmoittautumis lomake sivu lopussa. Valitse ”osallistuu” ruutu valitsemallasi kurssilla, sitten täyttä lomake. Voit ilmoittautua yhtä aika niin monilla kursseilla kuin haluat.

Harjoitusajat ja hinnat

Kurssit järjestetään ajalle tammikuu-toukokuu, sekä elokuu-joulukuu. Kesä- ja heinäkuussa liikuntaryhmät sovitusti. Kesällä jos sää on hyvää harjoitellaan ulkonurmikolla. Harjoitukset oi ole syysloma ja hiihtoloma viikoilla.

Hinta Alennettu
1 liikuntaryhmä 35€ 30€
enemmän liikuntaryhmiä 40€ 35€

Alennukset: opiskelijat, työttömät, eläkelaiset, lapset

Sisarusalennus: jos huoltaja ilmoittaa enemmän kuin yhtä alaikaista, ensimmäisen jälkeen 50% alennus

4kk tai enemmän kerralla → 10% alennus

8kk tai enemmän kerralla → 20% alennus

Joulukuu ja tammikuu laskutetaan niin kuin 1kk, joululoman takia.

Maanantai

Seitsemän tähden Kung-Fu

Lasten ryhmä Virolahdella

Suomessa kehitetty kamppailulaji, inspiroitunut kiinalais-sisäsistä lajeista, modernista kamppailusta ja ottelu-lajeista sekä erilaisiin näkemyksiin ihmisen kehosta ja mielestä (zen filosofiasta nykytieteeseen). Harjoittelu kehittää kehoa ja käytännöllisesti soveltuu sekä itsepuolustuksen että kamppailu-urheiluun. Alkuperäinen päätarkoitus on kuitenkin sisäisen rauhan löytämistä, oman itseäsi löytämistä ja väkivallan vastustamista.

Suositeltu ikäryhmä 5-10v

Paika: Sammontalo, Virolahti

Aika: Maanantaisin klo 16:15-17:00

Kurssin lisätietoja

Osallistuu:

Kuntopotkunyrkkeily

Kuntopotkunyrkkeily / Thainyrkkeily

Kurssi perustuu pääasiassa thai/ potkunyrkkeilyyn, mutta saa inspiraationsa muistakin kamppailulajeista. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

Sopiva niille joka ovat kiinnostunnet enemmän kuntoilusta kuin itsepuolutuksesta/kamppailusta, aloitteljoille, tai thainyrkkeily kurssin yhteydessä.

Thainyrkkeily ryhmää treena samassa käytännön harjoitukset. Ottelu, itsepuolustus ja käytännön harjoitukset ovat avoimet kaikille, mutta kuitenkin vapaaehtoiset.

Paika: Sammontalo, Virolahti

Aika: Maanantaisin klo 17:00-18:00

Kurssin lisätietoja

Osallistuu:

Sunnuntai

Freedom movement - toiminnallinen tehoharjoittelu

Peruskurssi Virolahdella

Toiminnallinen harjoitteluohjelma joka kehittää voimaa ja hallintaa koko kehossa ja mielessä. Harjoittelu soveltuu kaikille aloittelijasta kokeneempaan. Voit loitaa harjoittelu siitä missä nykyinen tasosi on, ja vähän kerrallaan mennä sen ohi. Se perustuu muutamiin pääliikesarjoihin, joita voidaan harjoitella erilaisilla vaikeustasoilla. Tämä mahdollistaa ihmisten joilla on eri kyvyt ja vahvuudet harjoitella yhdessä vieri vieressä: jokainen harjoittelee omalla tasollaan.

Paika: Sammontalo, Virolahti

Aika: Suununtaisin klo 19:00-19:45

Kurssin lisätietoja

Osallistuu:

Laskutustietoja

Et ole kirjautunut sisään. Rekisteroidu meidän sivustolle, niin sinun ei tarvitse jatkossa kirjoittaa uudelleen laskutus ja yhteystiedot, sekà saat aina ajantasaiset tiedot uudesta toiminnasta. Jos olet jo rekisteroitunut, voit kirjaudu sisààn.

Nimi

Sukunimi

Osallistujian nimi (jos eri kuin maksaja/huoltaja)

Osallistujian sukunimi (jos eri kuin maksaja/huoltaja)

Osoite

Paikkakunta

Postinumero

Sähköposti

Puhelin

Muut järjestäjät

Olemme pitkä tehneet yhteystyötä Haminan Kansalaiopiston sekä muu paikallisin yhdistyksien kanssa. Löoydät muut tapahtumat tällä sivulla

Pyydä ryhmää tai valmennusta

Jos sinulla on toiveita, mitkä eivät löydy tästä, voit tietenkin ehdottaa meille uusia kursseja, pyydä järjestämään tapahtumat/kurssit, jos sinulla on ryhmä, tai pyydä sekä ryhmä- että henkilökohtaista valmennusta.