Valmennus

Yksityinen tai ryhmä- valmennus on varmin ja tehokkain tapa tuoda posiitivista muutosta oman elämään.

On mahdollista suuntautua yleisesti elämänlaatu edistämiseksi, tai keskittyä joku tietyn osa-alueen. Löydät myös lisätietoja sivuilla Oppimisvalmennusnus Elämäntaidon valmennus (Life Coaching)Hyvinvointi valmennusKuntovalmennus (Personal Training).

Valmennuksemme  perustuvat tieteelliseen ymmärtämiseen ihmisten luoneista, sekä itensä tuntemisen avuin. Uskomme, että usein epäonnistumme, koska meidän on vaikeaa tunnistaa meidän inhimilliset fysiologiset tai psykologiset rajat, sekä tuntea ihmisaivojen todellista luonnetta ja tarkoitusta. Ymmärtämällä näitä elämän kiemuroita voimme olla oikeasti vapaita, ja löytää sen, mitä me oikeasti etsimme.

Tärkein työkalumme, ja parhaan onnistumisen avain, on Toiminnallinen Ajattelutapa. Se on itseasiassa aika yksinkertainen periaate: sen sijaan, että toistaisi tuttuja asioita, joita on tottunut tekemään, pysähdy ja mieti, avoinmielisesti ja kriittisesti, onko se paras mahdollinen vaihtoehto? Pelkästään tämä, ja strategian arvot ja kriittisen ajattelun käytön ymmärtäminen voi antaa meille odottamattomat uudet mahdollisuudet.

Löydät lisätietoja Toiminnallisesta Ajattalutavasta englanninkielisellä sivulla What is the Functional Mindset?